Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν !!! από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.....
Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

Η
 δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request").


Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του
Internet.

Τέτοια mail s πρέπει να γίνονται forward αμέσως.


Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε.  Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους…..

Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
δικαστής Γρεβενών

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150661852971412&set=a.10150156150231412.335013.690746411&type=1&theater


(Aπό την ιστοσελίδα του FACEBOOK "ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ" -σχόλιο-: Manolis Papadourakis

"Έχω εντυπωσιαστεί σε απίστευτο βαθμό από τον αριθμό και τον ρυθμό με τους οποία διακινείται και κατά τεκμήριο υιοθετείται ένα κείμενο - και μάλιστα και από δικηγόρους - που φέρεται συντεταγμένο από κάποιον δικαστή Γρεβενών Κοσμά Ζαχαράτο. Μού κίνησε την υποψία η αυτοαναφορά του ως "δικαστής Γρεβενών", χωρίς αναφορά σε βαθμό ή οργανική θέση (Πρωτοδίκης, Εφέτης, Πρόεδρος κλπ), κάτι που είναι πολύ παράξενο για δικαστή αλλά και η ανοικειότητα των χαρακτηρισμών που έχουν ενταχθεί στο κείμενο ("οίκος ανοχής" το δικαστήριο, επομένως ιερόδουλος ο ίδιος ο συντάκτης της ανακοίνωσης;;;). Ψάχνοντας στο διαδίκτυο δεν βρήκα κάποιο στοιχείο ή ίχνος από πίνακα προαγωγών ή τοποθετήσεων που να επαληθεύει την ύπαρξη του Κοσμά Ζαχαράτου. Η έρευνα στη NOMOS με αντικείμενο αναζήτησης "Ζαχαράτ*" δεν βγάζει καμία απολύτως απόφαση κάποιου σχετικού Δικαστή (αντίθετα βγάζει καμιά εικοσαριά αποφάσεις συναδέλφου με αυτό το επώνυμο. Μήπως υπάρχει κάποιος συνάδελφος από Γρεβενά που να μπορεί να επαληθεύσει αν υπάρχει κάποιος δικαστής που να θητεύει στα εκεί δικαστήρια;")

Δεν υπάρχουν σχόλια: