Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ….ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…….

Η ΔΕΗ αναστέλλει για μερικές ημέρες τις διαδικασίες διακοπής της ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων, ύστερα από αίτημα του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να θεσπιστούν οι ρυθμίσεις που έχουν αναγγελθεί για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.
Αυτό προκύπτει από δηλώσεις του διευθυντή δημοσίων σχέσεων της ΔΕΗ, Κίμωνα Στεριώτη. Οι εντολές αποκοπής θα εκδίδονται μεν από τη ΔΕΗ και θα αποστέλλονται στο Διαχειριστή του δικτύου, αλλά δεν θα εκτελούνται προσωρινά.
Αναλυτικά ο κ. Στεριώτης επεσήμανε τα εξής:
"Ύστερα από αίτημα του Υπουργείου Οικονομικών, ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής θα αναστείλει για μερικές ημέρες τις εντολές αποκοπών που έχουν σχέση με το τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), προκειμένου να υπάρξουν ορισμένες ρυθμίσεις για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.
Ωστόσο, η ΔΕΗ ως πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας υποχρεούται από το νόμο - όπως και οι άλλοι εναλλακτικοί προμηθευτές - να συνεχίσει να αποστέλλει εντολές έκδοσης αποκοπών προς το Διαχειριστή του Δικτύου, εφόσον δεν έχει καταβληθεί το τέλος ακινήτων μαζί με το λογαριασμό ρεύματος, μετά την παρέλευση 40 ημερών απο την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου."
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ….ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…….

Δεν υπάρχουν σχόλια: