Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Στόχος του ευρώ δεν ήταν ΠΟΤΈ να ενώσει τους λαούς της Ευρώπης.....

Μια από τις λύσεις που προτείνονται στην Ελλάδα είναι οι μαζικές ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας !!!……και η (ύπουλη εν είδει ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ) απελευθέρωση όλων των αγορών…….


Στόχος του ευρώ ήταν να τερματίσει το κράτος πρόνοιας στην Ευρώπη και, κυρίως, το δίχτυ ασφαλείας που προσφέρουν οι δημόσιες υπηρεσίες.....


Ταυτόχρονα, όμως, στόχος ήταν και η διάλυση της δύναμης των συνδικάτων.....


Το ευρώ στερεί από τις χώρες-μέλη κάθε δυνατότητα άσκησης όχι μόνο νομισματικής, αλλά και δημοσιονομικής πολιτικής......


Εάν, λοιπόν, βρεθείς στη δίνη της ύφεσης, δεν μπορείς να αυξήσεις την κυκλοφορία του χρήματος ή να δη­μιουργήσεις θέσεις εργασίας, με αποτέλεσμα η οικονομία να ακολουθεί συνεχώς καθοδική τροχιά. 

Το μόνο που σου επιτρέπεται πλέον να κάνεις είναι να μειώνεις τις θέσεις εργα­σίας και να περιορίζεις τους μισθούς και τα επιδόματα, προκειμένου να κρατήσεις τις ξένες επιχειρήσεις στη χώρα σου. 

Στο τέλος, αντί να σου παρέχεται η δυνατότητα να δημιουργήσεις μια ζωντανή οικονομία, καταλήγεις να μετατραπείς σε μια δεξαμενή φτηνού εργατικού δυναμικού.

Αυτός, λοιπόν, ήταν ο στόχος του Μάντελ.....



ΕΛΛΗΝΕΣ ! 
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΗΓΕΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ -ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ.... !


Τ Ω Ρ Α ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ http://www.catastroika.com/indexgr.php

ENGLISH LANGUAGE : http://www.catastroika.com/indexen.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: