Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΜΕ!!!...Το απόλυτο ξεσκέπασμα της μεγαλύτερης παγκόσμιας απάτης που τείνει να καταστρέψει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε και να μας οδηγήσει σε μία παγκόσμια δικτατορία, παρόμοια με την οποία ο πλανήτης δεν γνώρισε ποτέ πριν....Έως τώρα έχουν γίνει μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, τόσες πολλές νομοθετικές ρυθμίσεις ……στην Ελλάδα, για την εφαρμογή της Ατζέντας 21, όσες δεν έγιναν από τότε που η χώρα μας το 1992 υπέγραψε την απαράδεκτη αυτή συνθήκη.


1. Ορίσθηκαν οι ενεργειακοί επιθεωρητές, που θα ορίσουν τα χαράτσια στα "ενεργοβόρα κτίσματα". Για την ώρα εκείνο που ανακοινώθηκε, είναι, λόγω της λαίλαπας του μνημονίου, ότι όλα τα ακίνητα πρέπει να πάρουν ενεργειακή σήμανση. Σε ένα χρόνο από τώρα θα μπει χαράτσι, ανάλογα με το είδος της ενεργειακής κατάστασης του ακινήτου. Αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά όποιος δεν "θωρακίσει ενεργειακά" το ακίνητό του θα πληρώνει πρόστιμο διατήρησης ενεργοβόρου ακινήτου.


Αργότερα η διατήρηση τέτοιου ακινήτου θα γίνει και ποινικό αδίκημα.


2. Ορίσθηκε ήδη, σαν μόνιμο, χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, για όλα τα κτίσματα.


3. Ετοιμάζεται και ήδη ανακοινώθηκε, όπως σας έλεγα, χαράτσι για τα χωράφια, τα κτήματα και τα άκτιστα οικόπεδα.


Στο τέλος θα αρχίσει ο κόσμος να παραδίδει τις περιουσίες του στο δημόσιο, ή σε ιδιωτικές εταιρείες προς εξώφληση των συσσωρευμένων χαρατσιών και των δυσβάσταχτων προστίμων.


Το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής:

Στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν την Ατζέντα 21, που θεωρητικά επιθυμούσε εφαρμοζόμενη να σώσει το περιβάλλον, το οποίο όμως δεν κινδύνευε και όλο το σενάριο είχε άλλους σκοπούς, εφιαλτικούς κατά πολλούς ερευνητές, μεταξύ των οποίων και ο Λιακόπουλος.


Ακούμε διαρκώς τους όρους πράσινη ανάπτυξη, βιώσιμη ανάπτυξη, προστασία του περιβάλλοντος, προστασία της βιοποικιλότητας, ανακατανομή του πλούτου, καινοτόμες τεχνολογίες, κλιματική αλλαγή κτλ και κανείς δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτές τις φράσεις. Με αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, λόγω της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, εκτός από την πράσινη υπερφορολόγηση, προωθείται η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και η συγκέντρωση των ανθρώπων σε περιορισμένο χώρο σε όλο τον πλανήτη, για να μην κινδυνεύει, λένε, το περιβάλλον.


Έτσι αρχίσαμε να ακούμε για τους ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που μπορεί να φθάσουν το ένα δισεκατομμύριο, εγκαταλείποντας ολόκληρες περιοχές της υπαίθρου και μετακομίζοντας στις πόλεις που θα γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σύμφωνα με το "οικολογικό" αυτό σχέδιο, οι άνθωποι θα πρέπει χάριν του περιβάλλοντος να συγκεντρωθούν σε τερατουπόλεις-στρατόπεδα, που ωστόσο θα πρέπει να είναι πράσινες και οικολογικές, για το λόγο αυτό, θα απαγορευθούν τα αυτοκίνητα και θα επιτρέπονται μόνο τα ποδήλατα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να πέσει το μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων, διότι οι μορφωμένοι ανεβάζουν το βιωτικό τους επίπεδο αγοράζοντας αγαθά και δαπανώντας ενέργεια, πράγμα που δημιουργεί σκουπίδια και χαλάει το περιβάλλον…..


Άρα οι άνθρωποι θα πρέπει να μην μορφώνονται και τόσο πολύ….. Επίσης θα πρέπει να καταργθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. Θα πρέπει να αρχίσει η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, που σου εξασφαλίζει κρέας, χωρίς την ύπαρξη όμως ζώων…..
Ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν ζώνες χωρίς ανθρώπους (“NO HUMAN ZONE”) στις οποίες η …… “φύση”  θα..... απολαμβάνει τον εαυτό της, χωρίς να κινδυνεύει από εμάς τους ανεπιθύμητους……

Δεν υπάρχουν σχόλια: