Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Προς τους Γερμανούς πολιτικούς: Oι απειλές σας βρωμάνε!



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3068004631841&set=a.1407024468375.2052883.1615321153&type=1&ref=nf


Kostis Papaioannou : Προς τους Γερμανούς πολιτικούς: Oι απειλές σας βρωμάνε!
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Βέστερβελε προειδοποιεί, ο υπουργός Οικονομίας Ρέσλερ απειλεί και ο Σόιμπλε θέλει να υπαγορεύσει στους Ελληνες πότε πρέπει να κάνουν εκλογές. Ποιοι νομίζουν ότι είναι αυτοί οι τύποι; Πώς θεωρούν ότι δικαιούνται να διεκδικούν όλο και περισσότερες χειρονομίες υποταγής εκ μέρους της Ελλάδας; Να φέρονται εδώ ως κατακτητές; Λες και δεν υπήρξε ήδη μια αιματηρή γερμανική κατοχή!
Εμείς, το Σβαμπινγκραντ Μπαλέτ, βιώνουμε εδώ και δέκα μέρες πώς ο ελληνικός λαός καλείται να εξοικειωθεί με την ιδέα ότι η χώρα τους θα γίνει ένα προτεκτοράτο των τεχνοκρατών, με τη γερμανική κυβέρνηση ως τοποτηρητή. Καλούνται να εξαθλιωθούν και ούτε την κυβέρνησή τους δε μπορούν πλέον να εκλέξουν ελεύθερα. Κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους. Και αυτό αποκαλείται από τους πολιτικούς πρόγραμμα διάσωσης; Κατανοούμε πλήρως ότι οι Ελληνες έχουν αρχίσει να μισούν τη Μέρκελ και τα τσιράκια της. 

Λέμε στους Γερμανούς πολιτικούς: Κρατήστε για τον εαυτό σας τις φρικτές συμβουλές σας. Μήπως θα έπρεπε πρώτα να πληρώσετε εσείς τα χρέη σας από τη ναζιστική περίοδο; Και επιτέλους σταματήστε αυτό το παραμύθι ότι οι Γερμανοί προσπαθούν να σώσουν τους Ελληνες! Εδώ όλοι έχουν από καιρό καταλάβει ότι ουδείς θα σωθεί, εκτός από τις τράπεζες και τις μεγάλες επιχειρήσεις. Σκάστε λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: