Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΕΜΗ προς Διεθνές Δικαστήριο Χάγης: Στην Ελλάδα σε εξελιξη ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της Παγκόσμιας Ιστορίας...!!!

http://attikanea.blogspot.com/2012/03/blog-post_6097.html



Για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,κάνει λόγο στην καταγγελία της προς το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, η ΕΛΛΗΝΙΔΑ Χριστίνα Σαλεμή, αποκαλύπτοντας σε αντιστοιχία με την φτώχια των Ελλήνων, τα προκλητικά περιουσιακά στοιχεία των πολιτικών του Ελληνικου Κοινοβουλίου. Στην Καταγγελία της, εμπράκτως αποδεικνύει τις αμέτρητες πλέον αντιδράσεις τωνελλήνωνπολιτών κατά των πολιτικώνξ του Μνημονίου, απόδειξη οργής και αγανάκτησης για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που συντελείται στη χώρα μας....!!! 
Συνεχίζουμε με το πρωτελευταίο τμήμα της Καταγγελίας της Χριστίνας Σαλεμή.                                                     

                     ΜΕΡΟΣ 9ο

Β. ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ICC) 

Σύμφωνα με όλα τα προαναφερόμενα και λοιπά επισυναπτόμενα, σαφέστατα αποδεικνύεται, ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της πρόσφατης παγκόσμιας ιστορίας : η ολική καταστροφή μιάς χώρας και η γενοκτονία ενός ιστορικού λαού, ο οποίος από την αρχαιότητα μέχρι τώρα προσέφερε πάρα πολλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά σήμερα βρίσκεται εξαντλημένος, ταπεινωμένος και ντροπιασμένος εξαιτίας  της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας τα τελευταία δυόμισι χρόνια.   

Τα θύματα είναι η Ελλάδα και ο λαός της και οι  κύριοι υπεύθυνοι είναι αυτοί που έχω κατονομάσει από την αρχή, οι επικεφαλής της πολιτικής και της πολιτειακής ηγεσίας της χώρας μετά τις 04.10.2009 : οι δυο πρωθυπουργοί , οι αναπληρωτές τους (αντιπρόεδροι της κυβέρνησης τους )  και  ο  πρόεδρος της Ελληνικής " Δημοκρατίας", οι οποίοι, και χωρίς τις αποδείξεις που προσκόμισα εναντίον τους,  απλά και μόνο λόγω της θέσεως που κατέχουν, είναι αυτονόητα και αυταπόδεικτα ένοχοι. Όλοι τους βέβαια έχουν και άλλες ιδιότητες, που αποδεικνύουν περαιτέρω την ενοχή τους, ειδικά αν λογαριάσει κανείς ότι, ο ένας είναι ειδήμονας στα οικονομικά και οι υπόλοιποι τέσσερις , βρίσκονται στη πολιτική ζωή της χώρας από το 1981 και ξέρουν τα πάντα τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τους Έλληνες.  Δείτε ενδεικτικά τα πλούσια βιογραφικά τους :....

Κάρολος Παπούλιας ( έχει υπογράψει όλους τους νόμους, τα προεδρικά διατάγματα κλπ)
Γιώργος Α. Παπανδρέου
Λουκάς Παπαδήμος
Θεόδωρος Γ. Πάγκαλος
Ευάγγελος Βενιζέλος  (και υπουργός οικονομικών)

Και τα εγκλήματά αυτών, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,  καθώς αποδείχτηκε  ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία που αναμφισβήτητα τα τεκμηριώνουν, αλλά αποδεικνύουν και την πρόθεση, όπως το καταστατικό της Ρώμης απαιτεί τουλάχιστον για ένα από τα εγκλήματα αυτά.  

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τελέστηκαν :

- επειδή λόγω της ασκούμενης πολιτικής έχουν  προκληθεί πολλοί θάνατοι, οι οποίοι πρέπει να θεωρηθούν δολοφονίες, καθώς η κυβέρνηση ήξερε τις συνέπειες των πράξεών της και είχε προειδοποιηθεί  επανειλημμένα.

Ενδεικτικά και μόνο αναφέρω ένα μικρό απόσπασμα της από 20.6.2010 μηνύσεως μου :

"Ευτυχώς όμως, τα πάντα μπορούν  εύκολα να διορθωθούν  και η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί πλήρως, υπό έναν και μοναδικό όρο : να αποκατασταθεί η νομιμότητα. Εάν γίνει αυτό, όλα μπαίνουν στη θέση τους. Και , εάν γίνει αμέσως, όπως επιβάλλει το αρθ 120 του Συντάγματος, όχι μόνο  ότι γλιτώνει η χώρα από τον παράνομο και επικίνδυνο πρωθυπουργό της και την κυβέρνησή του, αλλά  ………. σώζονται πολλές ζωές. Αναφέρομαι σε εκείνους τους δυο συνανθρώπους που αυτοκτονούν κάθε μέρα και σε όλους τους υπόλοιπους που ανέφερα. "

- επειδή εσκεμμένα δημιουργήθηκαν συνθήκες ζωής που οδηγούν στην καταστροφή/ εξόντωση μεγάλου μέρους του πληθυσμού και σταδιακά, ενδεχομένως και  ολοκλήρου του πληθυσμού  ( βλέπε στέρηση της πρόσβασης σε τρόφιμα και φάρμακα)

- επειδή ουσιαστικά έχουμε χάσει τη κυριότητα επάνω στο σώμα μας και μπορούμε εύκολα να πέσουμε θύμα  κυκλωμάτων εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων( υποδούλωση )

-  επειδή οι συνθήκες ζωής που η κυβέρνηση προκάλεσε, οδήγησαν   μερίδα  πληθυσμού σε αναγκαστική μετακίνηση από την περιοχή στην οποία βρισκόταν νόμιμα,

- επειδή υπήρχε μια εσκεμμένη πρόκληση έντονου πόνου ή/και ταλαιπωρία, σωματική ή/και ψυχική
Αναφέρω ενδεικτικά την ψυχολογική βία που έχουμε υποστεί τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά και την σωματική βία που άσκησαν οι ειδικές δυνάμεις καταστολής  ( ΜΑΤ),

-  επειδή σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο, στερηθήκαμε θεμελιώδη δικαιώματα και μας έχουν μεταχειριστεί όλους ως εγκληματίες απλά και μόνο λόγω της ελληνικής μας ταυτότητας 

- επειδή υπήρχε σωρεία απάνθρωπων πράξεων, οι οποίες προκάλεσαν και προκαλούν μεγάλη ταλαιπωρία ή/και  σοβαρά  σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα στην υγεία ολόκληρου του πληθυσμού της Ελλάδας

Και όλα αυτά, διαπράχθηκαν από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, ως μέρος μιας εν γνώσει, ευρείας και συστηματικής επίθεσης κατά του πληθυσμού της Ελλάδας. 

Γενοκτονία τελέστηκε :

-  επειδή υπήρχαν πολλές πράξεις που αποσκοπούν στην ολική ή μερική καταστροφή των Ελλήνων και της θρησκείας τους. (μεταναστευτικό, υπογεννητικότητα, ...

- επειδή άμεσα και έμμεσα, τα μέτρα της κυβέρνησης σκοτώσαν ένα σωρό κόσμο, είτε επειδή οδήγησαν σε ελλείψεις στα νοσοκομεία, είτε επειδή προκαλέσαν φτώχια και αδυναμία πρόσβασης σε ιατρική περίθαλψη, είτε επειδή προκαλέσαν κατάθλιψη και κατ΄επέκταση περισσότερες ασθένειες και αυτοκτονίες, είτε επειδή στέρησαν από τις οικογένειες την δυνατότητα να μεγαλώνουν παιδιά και έτσι τις υποχρεώνουν σε μέτρα πρόληψης, σε εκτρώσεις ή να τα εγκαταλείψουν και σε ακραίες περιπτώσεις να τα πουλήσουν .   

- επειδή υπήρχαν πολλές εθελούσιες πράξεις, οι οποίες προκάλεσαν σοβαρές  σωματικές  ή/ και ψυχολογικές  βλάβες, επειδή επιβληθήκαν συνθήκες διαβίωσης που αποσκοπούν στην ολική ή μερική φυσική εξόντωσή τους, επειδή επιβληθήκαν μέτρα που αποσκοπούσαν και πέτυχαν κιόλας την μείωση των γεννήσεων και επειδή  παιδιά έχουν μεταφερθεί εκτός ομάδας.

Τέλος , επειδή οι προαναφερόμενοι καταγγελλόμενοι αξιωματούχοι,  είχαν και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και πλήρη γνώση των πράξεων τους, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά όπως πρέπει να τιμωρηθούν άλλωστε και οι υπόλοιποι συνένοχοι που εσείς θα βρείτε. Υπάρχουν αρκετοί ακόμα που συμμετείχαν και στην συγγραφή του σεναρίου του δράματος που η σύγχρονη Ελλάδα ζεί, αλλά και στην ενσάρκωσή του. Επιφυλάσσομαι να κατονομάσω και εγώ μερικούς.


Γ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (ABOUT ADMISSIBILITY  )

- οι καταγγελλόμενες πράξεις αφορούν  εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία, τα οποία αποτελούν αντικείμενο του δικαστήριού σας (Αρθ. 5,6, 7) http://untreaty.un.org/cod/icc/statute/english/rome_statute(e).pdf

-  οι καταγγελλόμενοι είναι Έλληνες πολίτες και αξιωματικοί της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας ,  

-  τα κρινόμενα εγκλήματα έλαβαν χώρα στο έδαφος της Ελλάδας, η οποία υπέγραψε το καταστατικό της Ρώμης το 1998 και το επικύρωσε το 2002 (Greece signed the Rome Statute on 18 July 1998 και deposited its instrument of ratification of the Rome Statute on 15 May 2002).

- στην Ελλάδα δεν υπάρχει αρμόδια δικαστική αρχή, η οποία να ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον τους, καθώς  βάσει του Συντάγματος έτσι όπως αναθεωρήθηκε το 2001, μόνο η Βουλή έχει αυτή την αρμοδιότητα όταν πρόκειται για πολιτικούς που εμπλέκονται σε ποινικά αδικήματα. Έπειτα, λόγω της τριπλής ιδιότητας  των βουλευτών ( νομοθέτες - μέλη κυβέρνησης - εισαγγελείς και δικαστές ) και επειδή εναντίον όλων τους εκκρεμούν  κατηγορίες για έσχατη προδοσία, είναι απίθανο να διωχτεί και να δικαστεί κάποιος πριν την αποκατάσταση της νόμιμης εξουσίας, δηλαδή πριν την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα. (σύνταγμα αρθ 120. 3 "Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος."  ) 

- το θέμα είναι κατεπείγον επειδή  και τα δύο εγκλήματα συνεχίζονται, έχουν προκαλέσει ήδη σοβαρότατες  βλάβες και Εσείς είστε ο μόνος ικανός να τα σταματήσετε με ειρηνικά μέσα και να εμποδίσετε  την πρόκληση σοβαρότατης ανεπανόρθωτης βλάβης σε εθνικό επίπεδο.  


Δ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

I. THE CONSTITUTION OF GREECE

[ Το Σύνταγμα της Ελλάδας

II. ΜΗΝΥΣΕΙΣ
( όσες κατατέθηκαν πριν τις 20 Ιουνίου 2011 )

1) 22-2-2010 Ιωάννης Σιάτρας , ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατά Παντός υπευθύνου, σχετικά με την τέλεση των  αδικημάτων,  της παράβασης καθήκοντος κατ’αρθρ. 259 ΠΚ , ψευδούς  βεβαίωσης, νόθευσης κλπ κατ’άρθρο 242 ΠΚ., της Απιστίας κατ’άρθρο 390 ΠΚ  καθώς και οποιασδήποτε άλλης αξιόποινης συμπεριφοράς προκύψει από τα αποδεικτικά στοιχεία και την διαδικασία της ανάκρισης. ή (Δείτε το κείμενο της μήνυσης, σε αρχείο pdf)
Πορεία : Στάλθηκε στη Βουλή και "θάφτηκε" εκεί μέχρι την παραγραφή των αδικημάτων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, παραβιάζει τον ...Κανονισμό της Βουλής, στο ζήτημα των “στατιστικών στοιχείων”, ενώ τα τυχόν αδικήματα παραγράφονται στις 30 Σεπτεμβρίου!http://www.forologoumenos.gr/permalink/10447.html

Μήνυση κατά Πετσάλνικου για παραβίαση του κανονισμού της βουλής στο ζήτημα των “στατιστικών στοιχείων”, ενώ τα τυχόν αδικήματα παραγράφονται στις 30 Σεπτεμβρίου!

2) 09/04/2010 Κυριάκος Τόμπρας, Γεώργιος Νούλας  ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - κατά των κερδοσκόπων, οι οποίοι με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους χειραγώγησαν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος και ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο, τους Έλληνες πολίτες και γενικότερα τα φορολογούμενα στην Ελλάδα φυσικά και νομικά πρόσωπα.


1. Για την παροχή συμπληρωματικών εξηγήσεων και την περαιτέρω διευκρίνιση του ζητήματος (Τ+3), ως προς την επιμήκυνση της προθεσμίας διακανονισμού των ανοικτών πωλήσεων των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, κατά την περίοδο από το μήνα Οκτώβριο 2009 μέχρι το μήνα Απρίλιο 2010 (05/10/2009 – 09/04/2010)
2. Για την προσκόμιση συμπληρωματικών στοιχείων σχετικά με το ζήτημα των Ελληνικών CDS, της χειραγώγησης του Δημοσίου Χρέους της Ελλάδος και τις παράνομες πράξεις και παραλήψεις συγκεκριμένων Ελληνικών και αλλοδαπών Φορέων και Αρχών, φυσικών και νομικών προσώπων, από τον μήνα Απρίλιο 2010 μέχρι και σήμερα.

On April 09, 2010, in Athens, we filled a Criminal Fraud Charge Report, submitted to the Attorney General of the Greek Supreme Court, Mr. Ioannis Tentes. The Report is claiming against Speculators and their Accomplices, Greek Partners and Government Officers who, by running an organized criminal plan, with consecutive actions and omissions to act, they manipulated the Greek Government Bonds Market, with the intent to achieve multiple financial gains, deceiving and damaging Greek Government Debt, Greek GDP and Greek Citizens and Taxpayers wealth. The damage is estimated at 13 billion euros and, given the size, has already stretched Greek National Economy, Next Generations Wealth and Economic Sovereignty of the country. The above mentioned persons have been recently charged on the spot, with similar fraud crimes in USA and EU, following to previous investigations of local Justice and other State Authorities.Their full personal and business details have been already published, together with the detailed description of the financial fraud crimes committed. We strongly believe it's time to uncover the identity of all persons, business and institutions, responsible of the Greek Financial Holocaust and, especially, those Greek Citizens who sold out the country with the intent to perform financial and political gains. In order to develop the claim, lead to indictments and brink all responsible persons to Justice, we ask for your DIRECT PARTICIPATION & ASSISTANCE during the investigation process, started by the Greek Justice Authorities immediately after we submitted the Fraud Charge Report. You are kindly requested to submit to our web site any complaint, information or incident that you know and can help the investigation process. We are confident that Greek Judges will save the Public Interest, by honoring the high ideals of the Nation, Justice and Democracy.
Kiriakos Tobras
George Noulas

3) 27.05.2010  Dimitris Antoniou Χαλκίδα - ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Πορεία : στις
20-09-2011 διαβιβάστηκε στη Βουλή και δεν ακούστηκε πια τίποτα
γι΄αυτήν.

- Αρχική μήνυση Αντωνίου  : ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 Χαλκίδα

- Dimitris Antoniou’s lawsuit was initially submitted to the Public Prosecutor of  Halkida on May 27, 2010. Finally, due to jurisdiction locality, the lawsuit received the following file number:  ABM: ID. 2010/19473/15-10-2010 of the Prosecutor of Athens.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Αποσπάσματα από το 4o υπόμνημα την 11-01-2011 http://elpida-politeias.gr/texts/complaint_ii

-  " Η μήνυσή μου για Εσχάτη Προδοσία κατά της Βουλής και της Κυβέρνησης με το αρ.πρωτ.3088/20-09-2011 διαβιβαστικό του εισαγγελέα του ΑΠ Αθανασίου Κατσηρώδη, διαβιβάστηκε στην Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 86 Συντ. και τον 3126/2003 «περί ευθύνης υπουργών»." Δημήτρης Αντωνίου

4) 09.08.2010 Έγκληση - Μήνυση - Πολιτική Αγωγή κατά Βουλευτών & Ανώτερων Υπαλλήλων για μαζική απόδοση ιθαγένειας και ψήφο αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές http://syntagmagr.blogspot.com/2010/08/blog-post_09.html

5) 25 Φεβρουαρίου 2011, Ρεβέκκα Κοροβίλα του Σωτηρίου,  ΜΗΝΥΣΗ-ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ λόγω μην αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου της χώρας προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας και του Έλληναhttp://palladion1.wordpress.com/2011/03/07/μηνυση-εγκληση-κατα-γεωργιου-παπανδρ/ Άγνωστη πορεία.

6) 25-2-2011 Παύλος Αλτίνη του Χρήστου, Δικηγόρου, ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΑΚΗ) ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

7) 22 Μαρτίου 2011, ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  της Όλγας Γεριτσίδου του Γεωργίου. Πορεία : Μπήκε στο αρχείο http://www.humansupport.gr/gr_kataggelies_more.php?katag=24

Mηνύστε εξουσία http://ministeexousia.blogspot.com/

III. ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ στο εσωτερικό
- Μια εικόνα χίλιες λέξεις......  http://koukfamily.blogspot.com/2010/10/blog-post_7532.html


- Greek Revolution 2011 | Lets Go!! http://www.youtube.com/watch?v=V_yD6dGwv8s

- ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣhttp://pyrisporos.blogspot.com/2011/06/blog-post_8038.html


- Εξώδικο προς τους Βουλευτές του Έβρου  http://filologos10.wordpress.com/2011/06/27/εξώδικο-προς-τους-βουλευτές-του-έβρου/

- Πρωτοβουλία για τη Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημόσιου ΧρέουςΤο Ελληνικό κείμενο ακολουθεί Αγγλική μετάφραση του. / Greek text is followed by English translation. http://www.gopetition.com/petition/43171.html

- WE SAY NO TO THE SELL OUT OF GREECE

- ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥhttp://zoidosia.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

- Γιαούρτια, προπηλακισμοί και γιουχαρίσματα :


Ο Θ. Πάγκαλος ζητά 2 εκατ. ευρώ από την «Παρασκευή+13 ... για ένα πρωτοσέλιδο που τον εμφάνισε με κεφάλι γουρουνιού.



ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

"Να σώσουμε τον ελληνικό λαό από τους σωτήρες του"   Κείμενο Ευρωπαίων Διανοουμένων & καλλιτεχνών για την Ελλάδα http://www.alterthess.gr/content/keimeno-eyropaion-dianooymenon-kai-kallitexnon-gia-tin-ellada

http://www.kourdistoportocali.com/articles/9908.htm

Mário Soares (πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας)Mário Ruivo (Ωκεανογράφος)Alfredo Caldeira (Νομικός)Ana Gomes (Ευρωβουλευτής)Ana Luisa Amaral (καθηγητής πανεπιστημίου , ποιητής)Anselmo Borges  (Θεολόγος, φιλόσοφος)António de Almeida Santos (πρώην Πρόεδρος του Κοινοβουλίου)António Reis (Ιστορικός,  καθηγητής πανεπιστημίου)Boaventura Sousa Santos (Κοινωνιολόγος,  καθηγητής πανεπιστημίου)Diana Andringa (Δημοσιογράφος)Eduardo Lourenço ( Καθηγητής πανεπιστημίου)Isabel Allegro (Ακαδημαϊκός καθηγητής πανεπιστημίου)Isabel Moreira (Δικηγόρος, Μέλος του Κοινοβουλίου)D. Januário Torgal Ferreira (καθολικός επίσκοπος)José Barata Moura ( καθηγητής πανεπιστημίου)José Castro Caldas (Οικονομολόγος, Ερευνητής)Ο José Manuel Pureza ( καθηγητής πανεπιστημίου)Ο José Manuel Tengarrinha (Ιστορικός, καθηγητής πανεπιστημίου )José Mattoso (Ιστορικός,  καθηγητής πανεπιστημίου)Medeiros José Ferreira (Ιστορικός,καθηγητής πανεπιστημίου)José Reis (Οικονομολόγος,  καθηγητής πανεπιστημίου)José Soeiro (Κοινωνιολόγος)Manuel Carvalho da Silva  (Κοινωνιολόγος, πρώην Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Πορτογαλικών Συνδικάτων )Maria de Jesus Barroso Soares ( ηθοποιός, ακτιβιστρια  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων)Maria Eduarda Gonçalves ( καθηγήτρια  πανεπιστημίου )Paula Gil (κοινωνικός ακτιβίστρια  )Pedro Delgado Άλβες (Μέλος του Κοινοβουλίου)Rui Tavares (Ευρωβουλευτής)Sandra  Monteiro (Δημοσιογράφος) Simonetta Luz Afonso (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Λισσαβώνας)Vasco Lourenço (πρώην συνταγματάρχης , εκ των επικεφαλής της « Επανάστασης των γαριφάλων» )Vítor Ramalho (Δικηγόρος)

Trinta portugueses solidários com a crise na Grécia - Dinheiro Vivo http://www.dinheirovivo.pt/Economia/Artigo/CIECO035005.html?page=0

 Mário Soares Mário Ruivo Alfredo Caldeira Ana Gomes Ana Lúcia Amaral Anselmo Borges António de Almeida Santos António Reis Boaventura Sousa Santos Diana Andringa Eduardo Lourenço Isabel Allegro Isabel Moreira D. Januário Torgal Ferreira José Barata Moura José Castro Caldas José Manuel Pureza José Manuel Tengarrinha José Mattoso José Medeiros Ferreira José Reis José Soeiro Manuel Carvalho da Silva Maria de Jesus Barroso Soares Maria Eduarda Gonçalves Paula Gil Pedro Delgado Alves Rui Tavares Sandra Monteiro Simonetta Luz Afonso Vasco Lourenço Vítor Ramalho



Keep Walking Greece

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Πηγή  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΕΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: