Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Aγριο ξύλο στην Χαλκιδική ΤΩΡΑ!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!



Όλη η χώρα "Κερατέα"!Με την πολιτική του μνημονίου και του ΔΝΤ,με το χρήμα να καταπατά εξόφθαλμα την ανθρωπινή αξιοπρέπεια,στην ΧαλκιδικήΤΩΡΑ, σύμφωνα με πληροφορίες ,η εταιρία χρυσού με "ιδιωτικό στρατό"τραμπούκων,προσπαθεί να καταλάβει την περιοχή, με άγριο ξύλο στους κατοίκους που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της περιοχής και της καταστροφής της απο την μεταλλευτική εταιρία. Φωτιά μπήκε σε φυλάκιο του βουνού, ενώ υπάρχουν και τραυματίες. 

Ένας σοβαρά τραυματισμένος από τους κατοίκους που αντιστέκονται στα σχέδια καταστροφής της περιοχής, μετά από την άγρια επίθεση των εργαζομένων


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, μεταξύ των κατοίκων που αντιστέκονται στα σχέδια καταστροφής της περιοχής, υπάρχει ένας σοβαρά τραυματισμένος, ο οποίος μεταφέρεται αυτή την ώρα στο κέντρο υγείας της περιοχής. Είχε προηγηθεί η ακατανότη άγρια επίθεση κατα των εργαζομένων. Εν τω μεταξύ αυτή την ώρα τα πράγματα είναι ήρεμα παρ’ όλα αυτά οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» παραμένουν στις «Σκουριές». Οι κάτοικοι έχουν μεαφερθεί σε άλλο σημείο -από το φυλάκιο όπου ήταν- ώστε να μην .H εταιρια ειναι η"EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε", θυγατρική της καναδικής ELDORADO GOLD, μεγαλομέτοχοι Μπόμπολας-Κούτρας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: