Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί παραμένει Υφυπουργός ο Σπηλιόπουλος;

http://axaioipagritiou.blogspot.com/2011/12/blog-post_04.html


Γιατί παραμένει Υφυπουργός ο Σπηλιόπουλος;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 4, 2011

Γράφει ο Σωτήρης Καρβέλης
Μέλος της ΔΑΚΕ

Θα περίμενε κανείς μετά την απομάκρυνση του Μπεγλίτη από Υπουργείο Εθνικής Αμύνης το ομώνυμο σύστημα να είχε εξαφανιστεί. Δυστυχώς όμως όχι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει αλλά πλέον έχει σημείο αναφοράς του τον Υφυπουργό Σπηλιόπουλο ο οποίος έχει αναλάβει εργολαβικά την κατασυκοφάντηση, μετά την δική μου κατασυκοφάντηση που σύμφωνα με τα λεγόμενά του με θεώρησε υπεύθυνο πρωταγωνιστή των επεισοδίων την 28η Οκτωβρίου στην Πάτρα εναντίον του, τώρα σειρά είχαν οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας .
Είναι πρωτοφανές το γεγονός ο 
Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα του στρατεύματος να καταφέρεται κατά ανώτατου Αξιωματικού, ο οποίος μάλιστα διοικεί Προκεχωρημένη Ταξιαρχία δίπλα ακριβώς από την Τουρκία και η οικογένειά του έχει δώσει όλα τα μέλη της στην Υπηρεσία της Πατρίδας. Καθώς επίσης είναι πρωτόγνωρο να μην έχει ζητηθεί από τον συγκεκριμένο Υφυπουργό η παραίτηση του, από τον Πρωθυπουργό της χώρας.
Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια του Υφυπουργού Αμύνης έχει να κάνει με το γεγονός , ότι ο συγκεκριμένος Ταξίαρχος είναι πατέρας του Αρχηγού της Σχολής Ευελπίδων που στοχοποιήθηκε τόσο από το σύστημα ΠΑΣΟΚ-Μπεγλίτη αλλά και από κάποιους προοδευτικούς ντιντίδες- δημοσιογραφίσκους οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν δει το χακί αλλά έχουν απαλλαγεί από το στρατό με ένα τρελόχαρτο.
Διερωτάται κανείς εάν ο συγκεκριμένος Εύελπις αντί για το…<> στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να τραγουδάει το<> μαζί με τους συμμαθητές του ,τραγουδούσαν το γνωστό ΕΛΛΑΣίτικο εμβατήριο <> θα του είχε δοθεί σήμερα επ΄ ανδραγαθία ο βαθμός του… Στρατηγού;
Περιμένω απάντηση για όλα αυτά τόσο από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, όσο και από τον εκπαιδευτή του τέως Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και σημερινό Αρχηγό Γ.Ε.Σ. Στρατηγό Κωνσταντίνο Ζιαζιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: